About us

Hi!

Leuk je hier te zien!  Misschien wil je wel weten welke snoeten er achter Calma Kids zitten?

Calma Kids, dat ben ik, Davina, maar uiteraard zijn ook mijn achterban niet weg te denken uit dit verhaal.  Zij zijn steun, toeverlaat, klankbord en helpende handjes op heel veel fronten, of ze nu willen of niet :-D.

Zelf ben ik mama van 2 fantastische (grote) kids en vrouw van mijn man, en ondertussen dus ook opnieuw mama van mijn jongste baby: Calma Kids.

 

Na jarenlang met hart en ziel in HR aan de slag te zijn geweest, rijpte steeds meer het idee en de “goesting” om de stap te zetten naar een eigen verhaal om aan te bouwen. Een kledingwinkel met cool stuff voor kids en teens, daar was volgens ons écht nood aan hier in de buurt.

Het zaadje werd geplant, kreeg tijd om te rijpen en hup: Calma Kids was geboren, in het hartje van Ranst. Fashion & more voor kids van 3 tot 16.

 

Lokaal shoppen, in een gezellige winkel, waar iedereen welkom is, ruimte is voor een babbel, en persoonlijke service op de eerste plaats komt. Only for the cool kids  hell yeah!

De collecties worden met veel  liefde door mij samengesteld, en we staan elke dag met een brede glimlach klaar om jullie kleine kapoen, hippe griet en coole tiener aan een nieuwe outfit te helpen.

Een smalle poep, lange benen of net wat voller?  Graag een hip, wijd model jeans, of toch liever een klassiekere, rechte jeans?  We gaan voor niets minder dan een outfit die goed zit, en waarin jouw kiddo zich helemaal fantastisch voelt!

 

Alvast een tip: bij het kiezen van de collecties let ik er altijd op dat al onze jeansbroeken, shorts,... een aanpasbare taille hebben.


Ik kijk ernaar uit jullie te verwelkomen!


Liefs,
Davina